caixa popular

400 places per a escolars en els Campus de Pasqua

400 places per a escolars en els Campus de Pasqua
04/03/2018 -

Davant la proximitat del període de vacances de Setmana Santa, la Fundació Esportiva Municipal (FDM) llança una nova edició dels Campus de Pasqua perquè els xiquets i les xiquetes aprofiten aquest temps de descans escolar realitzant activitats esportives i formatives. La FDM ofereix un total de 400 places i el programa forma part de l’oferta coordinada per la FDM amb diferents federacions i clubs per a les Escoles Esportives Municipals.

Els Campus de Pasqua tindran lloc entre els dies 2 i 6 d’abril, en funció de la disciplina esportiva i la instal·lació triada. En aquest sentit, els escolars poden optar entre quatre modalitats esportives diferents com són multiesport (en el Complex Esportiu Cultural La Petxina), que disposa de 120 places; bàsquet o esgrima (en el poliesportiu Benimaclet), amb 90 places oferides; hoquei (en el poliesportiu Verge del Carme-Beteró), amb disponibilitat per a 150 alumnes; i, finalment, handbol (en el poliesportiu Cabanyal-Canyamelar), que té 36 places previstes.

El termini d’inscripcions ja està obert per a aquells xiquets i xiquetes que estiguen interessats a participar. Els preus de les activitats oscil·len entre els 50 i els 90 euros la setmana i la majoria ofereix servici opcional de menjador. Les places són limitades pel que les inscripcions quedaran tancades quan estiga cobert l’aforament màxim.

Aquest projecte esportiu de formació, dirigit a escolars d’entre 5 i 15 anys, es duu a terme amb l’objectiu de mantenir l’aprenentatge dels més xicotets a través de classes esportives i lúdiques que els permeten continuar amb el seu ritme habitual. A més, la iniciativa es duu a terme com a eina de donar suport en la conciliació, laboral i familiar, per als pares que treballen durant el període de vacances.

“Els campus compleixen una doble funció, per un costat, serveixen per a oferir als xiquets i les xiquetes alternatives d’oci en l’àmbit esportiu i també per ajudar als seus pares en la conciliació de la vida laboral i familiar”, ha declarat la regidora d’Esports, Maite Girau.

Les Escoles Esportives Municipals de València ofereixen durant tot el curs escolar la possibilitat d’iniciar als menors en la pràctica esportiva, amb l’avantatge afegit que les activitats es desenvolupen en les instal·lacions del mateix centre educatiu, així com en algunes instal·lacions esportives municipals. A més, amb l’objectiu d’afavorir la integració, tots els grups escolars són mixts i estan dirigits per tècnics esportius qualificats. Les classes s’imparteixen en dies laborables i en horari no lectiu, amb la intenció de facilitar la conciliació familiar dels pares i les mares treballadors amb fills en edat escolar.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − huit =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC