25n
25N
25N

Mercavalència repartirà més de 400 quilos de mandarines en la Cavalcada de Reis

Mercavalència repartirà més de 400 quilos de mandarines en la Cavalcada de Reis
03/01/2018 -

Amb motiu de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible de la FAO, la Cavalcada de Reis de València porta com a tema l’alimentació, una temàtica que també comparteix l’actual edició d’Expojove amb l’eslògan ‘Nyam!’. En eixe context, el centre agroalimentari Mercavalència participa en la Cavalcada amb una carrossa i peces de la seua campanya #HortAttack, a més de repartir més de 400 quilos de mandarines substituint als clàssics caramels.

Aquesta acció pretén conscienciar sobre els perills de l’obesitat infantil. En paraules de Carlos Galiana, regidor de Comerç i president de Mercavalència, l’obesitat “s’ha convertit en el gran problema infantil del nostre temps, no cuidar l’alimentació dels xiquets i xiquetes porta a problemes de cor, d’ossos, i de creixement”. Segons els últims estudis de l’OMS, un de cada tres xiquets té excés de pes que pot derivar en obesitat infantil i assenyalen que este problema està directament relacionat amb malalties com l’asma, la diabetis i malalties cardiovasculars.

L’obesitat infantil disminueix i es prevé amb una correcta alimentació en la qual la fruita es converteix en perfecta aliada. Per aquesta raó, al pas de la carrossa de Mercavalència en la Cavalcada de Reis es repartiran mandarines de l’horta de València.

El regidor Carlos Galiana ha definit les mandarines com “les xuxes de la naturalesa: sense conservants, sense colorants, sense additius, sense sucre afegit i sense envàs”, a més, ha afegit “no conec a cap xiquet o xiqueta que no li agraden les mandarines”.

“Volem conscienciar als xiquets i a les xiquetes a través del reforç positiu, la fruita pot ser un premi, un incentiu, ha d’acompanyar en els moments d’oci, en les activitats divertides, per a crear una bona disposició cap a ella en els menuts”, ha exposat la directora adjunta de Mercavalència, Rosa Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − tres =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa