25n
25N
25N

40 operaris netejaran durant tota la jornada escolar els col·legis de Paterna

40 operaris netejaran durant tota la jornada escolar els col·legis de Paterna
03/09/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa pública Gespa, destinarà 40 operaris a les labors de neteja i desinfecció diària de tots els col·legis públics de la ciutat abans, durant i després de la jornada escolar.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Serveis, Merche Navarro, qui ha explicat que, donada l’actual situació sanitària derivada de la pandèmia per coronavirus, “el consistori ha dissenyat un nou Protocol de Neteja dels centres educatius, que es posarà en marxa el pròxim 7 de setembre, amb el qual pretén garantir la salut i seguretat de tots els escolars que tornen a les aules la setmana que ve”.

Tal com ha indicat Navarro, aquest nou pla d’actuació ha sigut acordat tant amb l’empresa pública GESPA, encarregada del manteniment i neteja dels centres educatius (que ja ha realitzat una neteja exhaustiva de les instal·lacions escolars incidint en les zones i elements comuns) com amb l’empresa adjudicatària del servei de neteja viària, que s’encarregarà de netejar a fons els entorns dels col·legis amb hidrolimpiadores i cubes d’aigualeig.

Així mateix, la regidora també ha assenyalat que s’han modificat els horaris de la plantilla dels treballadors de neteja de l’empresa pública perquè desenvolupen el seu treball presencialment durant la jornada escolar al mateix temps que ha revelat que hi haurà un responsable del servei que vetlarà pel compliment del protocol de neteja establit.

“Amb aquest nou pla de neteja volem protegir la salut dels xiquets i xiquetes de Paterna i aportar tranquil·litat a les famílies perquè els seus fills/es vagen al col·legi amb totes les garanties de seguretat”, ha remarcat Merche Navarro.

De la mateixa manera, la regidora ha recordat que des que va començar l’estat d’alarma, el consistori no ha abaixat la guàrdia ni un moment en les labors de neteja de la ciutat, edificis públics i punts sensibles per a prevenir la transmissió del virus entre la població.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 5 =