25n
25N
25N

40 empreses de la Comunitat s'han reunit amb 12 importadors dels Balcans en una missió inversa organitzada per IVACE i ARVET

28/06/2016 -

Un total de quaranta empreses dels sectors de bany, ferreteria i neteja – higiene han tingut l’oportunitat de mostrar la seua oferta de producte a 12 importadors dels Balcans en una missió inversa organitzada per IVACE Internacional i l’Associació de Valenciana d’Exportadors de Transformats (ARVET).

La directora general d’Internacionalització, Mònica Cucarella, ha explicat que aquesta missió inversa, celebrada la setmana passada, forma part de les accions que des d’IVACE Internacional s’organitzen per a facilitar nous contactes a les empreses de la Comunitat.

“En el nostre Pla de Promoció Exterior proposem a les empreses una sèrie d’actuacions per a aconseguir incrementar la presència en l’exterior d’empreses i sectors de la Comunitat. Treballem molt estretament amb les Associacions d’exportadors, que ens traslladen les seues inquietuds, mercats objectius i les necessitats que tenen les empreses”, ha assenyalat Mònica Cucarella.

“Aquesta missió inversa és fruita d’aquesta col·laboració. Portem a la Comuntiat Valenciana interessants contactes de l’àrea dels Balcans. Les empreses tenen l’oportunitat de mostrar la seua oferta sense eixir de la Comunitat”.

En aquesta ocasió s’han desplaçat a València vuit importadors de Sèrbia, tres d’Eslovènia, un de Macedònia i un de Croàcia.

Setze de les empreses de la Comunitat Valenciana participants són d’equipament de bany, 12 de ferreteria i 12 de neteja i higiene.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

CCCC
torrent