caixa popular

40 aniversari de l'agermanament amb la ciutat de Magúncia

40 aniversari de l'agermanament amb la ciutat de Magúncia
06/03/2018 -

Ajuntament, Generalitat, les universitats públiques, la Cambra de Comerç i diverses entitats cíviques integren la comissió especial que està preparant els actes commemoratius del 40 aniversari de l’agermanament entre la ciutat alemanya de Magúncia i València. La regidora de Relacions Institucionals, Sandra Gómez, ha rebut hui en l’Ajuntament al vicealcalde de Magúncia, Christopher Sitte.

La delegació de l’Ajuntament de Magúncia, presidida per Sitte, visita aquests dies València amb motiu de la preparació dels actes commemoratius del 40 aniversari de l’agermanament. Aquest mateix matí, la comissió valenciana s’ha reunit amb la delegació de Magúncia per preparar el programa d’activitats commemoratiu.

Durant la sessió, la regidora Sandra Gómez ha agraït les propostes aportades, totes elles realitzades amb l’objectiu de potenciar la col·laboració entre ambdues ciutats. “L’agermanament entre la nostra ciutat i Magúncia ix enfortit hui des de l’Ajuntament de València. Totes i tots, junts, celebrarem un gran 40 aniversari”, ha afirmat.

Entre les propostes amb les quals s’està treballant destaca el trasllat d’una Falla a Magúncia, que s’instal·larà i es cremarà sobre una plataforma en el llit del Rhin. Així mateix, es preveu exposar la rèplica de la premsa de Gutenberg en el Saló de Cristall de l’Ajuntament, i replicar en València el tradicional mercadet ambulant nadalenc de la ciutat alemanya. Precisament, aquest mateix matí, la delegació ha mantingut una trobada amb el delegat de Comerç, Carlos Galiana, en la qual s’ha abordat amb major concreció la instal·lació del mercat ambulant de Nadal en la nostra ciutat el pròxim mes de desembre.

Formen part també de les propostes per al programa commemoratiu els intercanvis entre estudiants de Secundària i FP, i de Medicina i Odontologia, una trobada del professorat de les universitats d’ambdues ciutats, la celebració del dia de Magúncia en les Universitats, una sessió empresarial multisectorial amb empresaris de Magúncia i la seua regió, i accions de col·laboració amb empreses turístiques i operadors turístics locals, entre d’altres.

Sandra Gómez ha destacat que aquesta trobada “manifesta la voluntat de les dues ciutats per a crear vincles culturals, socials i econòmics, compartir experiències i fer partícips a la nostra població d’aquesta celebració”.

Aprofitant la seua visita a la ciutat, la delegació de l’Ajuntament de Magúncia ha tingut l’oportunitat de conéixer més de prop la cultura i les tradicions de la nostra ciutat. A més, han pogut saludar les Falleres Majors de València i les seues corts d’honor, gaudir d’una mascletà, i també han visitat l’Exposició del Ninot en el Museu de Ciències.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + vint =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris