25n
25N
25N

40.000 persones van gaudir de la programació cinematogràfica del Tívoli en 2018

40.000 persones van gaudir de la programació cinematogràfica del Tívoli en 2018
25/01/2019 -

La programació cinematogràfica del Tívoli ha sigut espectacular al llarg de tot el 2018. I les xifres de públic testifiquen que així ha sigut. 39.894 persones han pogut gaudir de les grans estrenes cinematogràfiques que ha programat l’Ajuntament de Burjassot a través de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, a un preu molt reduït, tan sols 4€ l’entrada per sessió.

Tant al llarg de l’any, de setembre a juny en el Tívoli, com durant els mesos de juliol i agost, a la Terrassa d’Estiu, les xifres d’espectadors no poden ser més espectaculars. Als 33.609 assistents del *Tívoli s’uneixen els 6.285 de la Terrassa d’Estiu, una xifra que, sumada, ens acosta als 40.000 espectadors que han gaudit de pel·lícules com Star Wars, Wonder, Paella Today, La meua benvolguda confraria o Superlópez i Ona de crims, sense oblidar Campions, basada en l’equip de bàsquet de ADERES Burjassot, i que ha sigut una de les tres pel·lícules més taquilleres en la història del cinema *Tívoli. Aquesta pel·lícula també es va projectar durant els mesos d’estiu i ha comptat amb un públic també impressionant, pròxim a les 3.500 persones.

Destacant entre tota la programació l’èxit de Campions, no ens oblidem dels 1.623 espectadors de Jurassic Wold, els 1.212 del quadern de Sara, els 1.103 de Sense embuts o els 1.039 de la forma de l’aigua.

La bona salut del cinema a Burjassot la testifiquen aquestes espectaculars xifres “que ens porten a continuar treballant perquè les i els ciutadans de Burjassot puguen gaudir del millor cinema sense necessitat d’eixir del municipi i, sobretot, a un preu reduït que ajude les famílies a no tindre una gran despesa en els seus moments d’oci”, tal com ha assenyalat l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + setze =