25n
25N
25N

376 sancions a Torrent durant el primer cap de setmana de confinament perimetral

376 sancions a Torrent durant el primer cap de setmana de confinament perimetral
01/02/2021 -

L’Ajuntament de Torrent ha donat a conéixer les xifres de les sancions relacionades amb el confinament perimetral del passat cap de setmana, el primer en el qual s’ha aplicat aquesta mesura decretada per la Generalitat, que ascendeixen a un total de 376 denúncies. En aquest aspecte, l’alcalde Jesús Ros ha posat en valor “l’esforç dels cossos de seguretat per garantir el compliment de les mesures sanitàries, així com per vetlar pel benestar de la ciutadania, dia rere dia, en aquests moments tan complicats”.

I és que Torrent va desplegar un dispositiu policial especial per a garantir que ningú entrara ni isquera de la ciutat durant el cap de setmana, amb fins a huit controls en punts clau de la ciutat, fruit de la col·laboració entre els cossos de la Policia Local i la Nacional, en col·laboració amb Protecció Civil, que van treballar per a l’adequat funcionament d’aquesta intervenció.

D’aquesta manera, la Policia Local de Torrent va efectuar un total de 245 sancions per infringir el tancament perimetral del municipi al llarg del cap de setmana, mentre que la Policia Nacional va portar a terme un total de 131 denúncies en aquesta mateixa línia. Així mateix, també es van produir diverses sancions relacionades amb la COVID-19, desglossades de la manera següent: 42 per no portar la mascareta, 16 per infringir la restricció de la mobilitat nocturna, 6 a locals que no complien les normes, 2 per fumar i 14 per anar en grups de més de dos no convivents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 17 =