25n
25N
25N

Un total de 350 agents de Policia Local supervisen el tancament perimetral de València

Un total de 350 agents de Policia Local supervisen el tancament perimetral de València
29/01/2021 -

La Policia Local de València iniciarà al migdia un dispositiu que comptarà amb la participació de 350 agents per a vetlar pel compliment del tancament perimetral de la ciutat que s’iniciarà a les 15 hores d’aquest divendres i es prolongarà fins a les 06.00 hores del pròxim dilluns 1 de febrer.

L’operatiu preveu controls permanents les 24 hores del dia en vies principals, però també es controlarà el trànsit en carreteres secundàries en coordinació amb Policia Nacional, Guàrdia Civil i Unitat Adscrita, que realitzaran els seus respectius controls amb la finalitat d’evitar qualsevol desplaçament indegut davant l’evolució dels contagis de Covid-19, segons ha informat el consistori en un comunicat.

El dispositiu també preveu la participació de la Unitat de Drons així com els quads, que patrullaran durant tot el cap de setmana per les platges de la ciutat a les quals, des de la Policia Local de València, se sol·licita que la ciutadania no es desplace.

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha assenyalat que “hem d’evitar qualsevol aglomeració i mantenir la responsabilitat amb la qual ens hem comportat majoritàriament des de l’inici de la pandèmia”.

Cano manté en el matí d’aquest divendres una nova reunió del Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) des del qual es coordinen tots els serveis bàsics de la ciutat davant una situació d’emergència com l’actual.

“La nostra responsabilitat individual continua sent la nostra principal protecció col·lectiva”, ha assenyalat el regidor Aarón Cano, que ha mostrat la seua confiança en la ciutadania i en el compliment de les noves indicacions que ha establit la Generalitat Valenciana per a tots els municipis amb poblacions superiors als 50.000 habitants.

El responsable de l’àrea de Seguretat ha insistit a la ciutadania que evite “qualsevol desplaçament que no siga estrictament indispensable dins dels supòsits autoritzats” perquè la situació és “crítica i el virus no coneix de territoris”. “Siguem responsables, és a les nostres mans salvar les nostres vides i les dels quals ens envolten”, ha afegit l’edil a l’Ajuntament de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 3 =