25n
Orgull
Orgull

35 bars i restaurants de Paterna obtenen el Segell Hostaleria Segura

35 bars i restaurants de Paterna obtenen el Segell Hostaleria Segura
18/08/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha entregat ja 35 segells “Hostaleria Segura” als establiments que l’han sol·licitat i que han superat els requisits establits pel consistori per a l’obtenció de la distinció.

Només en els últims dos mesos, la comissió avaluadora municipal ha entregat 24 distintius que havien sol·licitat el segell, distingint-los per complir i augmentar les mesures de seguretat i higienicosanitàries per a evitar la propagació de la COVID-19.

Aquest segell no sols garanteix que el restaurant, bar o cafeteria compleix amb els protocols de seguretat i higiene que estableix la normativa vigent sinó que també acredita que incrementen les mesures per a contenir la propagació de coronavirus, protegint així clients i treballadors/es.

La certificació d’aquests protocols i mesures la duu a terme una comissió avaluadora integrada per personal tècnic municipal, Policia Local i membres de l’Associació “Paterna Gastronòmica”.

El regidor de Comerç, Fernando Carrión, ha recordat que “només els establiments que disposen del Segell Hostaleria Segura Paterna podran participar en la campanya municipal de Bons de Consumició de 25 € per a gastar en restaurants, bars i cafeteries de la ciutat, que els veïns/es podran comprar per 10 euros, costejant l’Ajuntament la resta de l’import”.

Aquesta iniciativa impulsada per l’equip de govern socialista forma part del Pla de Reactivació Econòmica de Paterna posat en marxa per a mitigar els efectes econòmics de la pandèmia.
Els locals que vulguen sol·licitar la concessió del segell poden fer-lo de manera telemàtica a través de sede.paterna.es, en l’apartat procediments especials COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 10 =