25n
25N
25N

35 anys del Mercat d'Algirós

Aquest dissabte, 9 de juny, el Mercat d’Algirós celebrarà el seu aniversari

35 anys del Mercat d'Algirós
06/06/2018 -

Els mercats formen part de la cultura i la tradició valenciana. La seua olor a producte fresc i de qualitat, el seu ambient tan característic, la proximitat dels venedors i la possibilitat de comprar tot el que ens ofereix l’horta valenciana fa, d’aquests mercats, llocs especials que s’han sabut guanyar, amb molt d’esforç i dedicació, un buit en el cor de tots els valencians. I un clar exemple d’això és, sens dubte, el Mercat d’Algirós.

Situat en la Plaça Sant Felip Neri, aquest mercat és un dels més emblemàtics de la ciutat de València. Bé és cert que no es tracta dels mercats més grans, però sí d’un que encara conserva l’essència dels mercats d’abans. L’enrenou diari dels consumidors, els productes frescos i la cura dels punts de venda són els seus senyals d’identitat. Aquest mercat ha sabut adaptar-se al pas del temps, amb l’engegada del servici a domicili en alguns llocs o l’obertura del mercat el divendres a la vesprada i, com recompensa, aquest dissabte, 9 de juny, celebra el seu 35 aniversari.

35 anys en el cor d’aquest districte valencià, sent un punt de referència, i guanyant-se la confiança dels veïns. Per aquest motiu, s’han proposat celebrar el seu aniversari amb magnificència. Així, aquest dissabte tens una cita ineludible en el Mercat d’Algirós per a gaudir de totes les activitats que tenen preparades per a l’ocasió, com a activitats per a xiquets a càrrec de l’EMT, un concurs de paelles i, a la vesprada, ball per a tots els veïns.

Un dia complet de celebració, en el qual bufaran les veles per altres 35 anys més formant part del dia a dia dels veïns. I és que els mercats municipals són llocs únics, amb molt d’encant que, entre tots, hem d’ajudar a preservar, doncs són una part fonamental del patrimoni valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + nou =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus
el puig