25n
25N
25N

L'Associació de Mestresses de casa Tyrius de Sedaví celebra el seu 35 aniversari

Van signar en el llibre d’honor del municipi, van assistir a l’eucaristia i van celebrar un menjar a la sala Cotonera d’Alzira

L'Associació de Mestresses de casa Tyrius de Sedaví celebra el seu 35 aniversari
24/01/2020 -

L’Associació de Mestresses de casa Tyrius de Sedaví ha celebrat aquesta setmana el seu XXXV Aniversari. El dimarts, van ser rebudes per l’alcalde en el Saló de Plens i les presidentes que ha tingut l’associació al llarg de la seua història, van realitzar la signatura protocol·lària en el llibre d’honor del municipi; Posteriorment van celebrar l’eucaristia en la parròquia de Ntra. Sra. Del Rosari, i es van veure obligades a suspendre el menjar que tenien prevista a la sala Cotonera d’Alzira, per les fortes pluges i l’estat de les carreteres.

Finalment en la vesprada d’ahir van poder desplaçar-se i realitzar-la finalment, amb l’assistència de cent seixanta-cinc sòcies. L’acte, que va comptar amb la presència de l’alcalde José Francisco Cabanes, la presidenta provincial de l’associació Vicenta Alcàsser, i la presidenta local Mª Ángeles Arce, va servir a més per a homenatjar a Marta de Roque que, després de molts anys, abandona la junta directiva de les sedavienques, donant la benvinguda a Mª Nieves Garrido que la substituirà com a vocal. A més van assistir el sacerdot César Tejido i el director de Caixa Popular Sedaví Rafael Muñoz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 1 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa