25n
25N
25N

32 cursos de la Universitat Popular a preus únics

32 cursos de la Universitat Popular a preus únics
25/08/2016 -

La Universitat Popular acostarà a la població de molts barris i pobles de la ciutat l’aprenentatge del valencià amb 32 cursos que tindran un preu per a la ciutadania de 50 euros. Cada curs es dividirà en 27 sessions, dos per setmana en dies alterns (bé dilluns i dimecres, bé dimarts i dijous), de dos hores de duració cadascuna. La primera edició es desenvoluparà durant els mesos d’octubre, novembre i gener, mentre que la segona edició es farà entre els mesos de febrer i maig.

Des de la Universitat Popular de València llancem per al pròxim curs una oferta important per a fer arribar el coneixement i l’ús de la nostra llengua als barris i als pobles de la ciutat, a una població que d’una altra manera difícilment accedix a acadèmies o als cursos de l’Escola Oficial d’Idiomes per a aprendre valencià”, ha explicat la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano.

Els cursos s’han programat com a cicle curt dins del programa Coordenades i tenen un cost per a la Universitat Popular de 29.376 euros. Els impartiran professionals seleccionats de la llista de què disposa la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Generalitat. Se’n beneficiaran 480 persones, 240 en cadascuna de les dos edicions.

Amb esta programació es pretén ajudar les persones interessades a preparar les proves per a nivells amb certificació per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià. Durant la primera edició els nivells seran d’iniciació, A1/A2, i passaran a B1/B2 en funció del coneixement de la llengua per part de les persones que s’hi inscriguen; per a la segona edició s’establiran nivells tendents a la consecució del grau mitjà.

En cada mòdul es podran inscriure fins a un màxim de quinze persones. Tota la informació referent als mòduls programats, els centres, les dates i els horaris es donaran a conéixer a partir del dia 5 de setembre per mitjà la pàgina web de la Universitat Popular i els cartells als seus centres. La reserva de places i l’assignació de grups es faran en les oficines centrals, mentre que la formalització de la matrícula es realitzarà als centres.

Entre els centres que impartiran estos cursos estan barris com Sant Isidre, la Malva-rosa, el Cabanyal i Orriols, o pobles com Benimàmet, Carpesa, Borbotó o la Torre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 13 =