25n
25N
25N

Més de 300 usuaris fan ple a la programació de Gent Jove d’Aldaia

Més de 300 usuaris fan ple a la programació de Gent Jove d’Aldaia
26/04/2021 -

El Servei de Joventut de l’Ajuntament d’Aldaia fa ple al període d’inscripcions dels seus cursos, dins de la seua programació estable, amb 270 usuaris. Més de 300 comptant amb la llista d’espera de persones apuntades per a accedir a alguns dels tallers oferits com son anglés mitjà, guitarra iniciació i valencià (C1 i C2), els més demandats.

Amb estes xifres, més d’una vintena de cursos han entrat en funcionament, la majoria de manera telemàtica i gratuïta, amb la programació estable d’oci educatiu de Gent Jove Aldaia aquest 2021.

Segons el regidor de Joventut, Sergio Gómez, “hem passat un any diferent i complicat, i el nostre municipi, també des de l’àrea de Joventut, està aprofitant tots els recursos dels quals disposa per a mantenir el ritme en línia per la formació i enriquiment dels aldaiers i les aldaieres”.

Idiomes, ioga, dansa oriental, Kpop, Street dance, guitarra, fotografia, art&craf, robòtica i programació, tècniques i reforç d’estudi, o fins i tot Monitor de Temps lliure, són les principals disciplines oferides, amb grups que ja arrancaven al complet.

“El fet que aquest trimestre s’oferisca de forma gratuïta és una manera de premiar un any complicat per a tots. A partir del pròxim curs esperem incrementar, i complementar l’oferta amb la formació presencial, de nou, si la situació així ho permet.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 13 =