25n
25N
25N

El 30% dels participants del Club d'Ocupació organitzada per l'Ajuntament de Paterna van trobar treball després de finalitzar-lo

El 30% dels participants del Club d'Ocupació organitzada per l'Ajuntament de Paterna van trobar treball després de finalitzar-lo
15/07/2020 -

El programa Club d’Ocupació organitzada per l’àrea de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Paterna ha finalitzat una nova edició amb la inserció en el món laboral del 30% dels participants.

Així ho ha revelat el Tinent d’Alcalde de Protecció a les Persones i Ocupació, Julio Fernández, qui ha destacat que “el bon resultat del programa és un èxit que demostra la utilitat d’aquesta mena d’iniciatives dirigides a millorar les capacitats d’aquelles persones desocupades en la seva cerca d’ocupació”.

Per a això, el programa, que s’ha desenvolupat online a causa de l’estat d’alarma del 18 de maig al 22 de juny, ha inclòs a més de sessions formatives, seguiments personalitzats dels participants.

“D’aquesta manera, s’ha treballat de manera individual aquelles competències que necessitaven un major reforç, amb tasques setmanals que han estat revisades i corregides pels tècnics”, ha destacat Fernández.

Dividit en vuit sessions, durant el curs, els assistents han aprés a elaborar currículums professionals o cartes de presentació, així com el funcionament dels processos de selecció o la utilització de les xarxes socials en la cerca d’ocupació.

Així mateix, han rebut de manera individual orientació en la preparació d’entrevistes de treball, i assessorament per a la millora d’habilitats socials i competències laborals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 3 =