caixa popular

Un total de 30 jóvens podran accedir al nou projecte T'Avalem de Llíria

El centre comptarà amb tres tallers formatius

Un total de 30 jóvens podran accedir al nou projecte T'Avalem de Llíria
03/05/2018 -

La Generalitat, a través del SERVEF, ha concedit una subvenció 600.000 euros a l’Ajuntament de Llíria per a posar en marxa un nova escola taller T’Avalem durant un any. El projecte està dirigit a menors de 30 anys que, a més de rebre formació en una especialitat professional, tindran un contracte de treball remunerat. El centre comptarà amb tres tallers i 10 alumnes-treballadors per a cada u.

Les persones sol•licitants han d’estar inscrites en el SERVEF i figurar com a beneficiàries actives en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. A més, hauran d’estar registrades en les especialitats d’operacions de construcció de fàbriques i cobertes (codi EOCB0208), activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (codi AGAO0108), i soldadura amb elèctrode revestit i TIG (codi FMEC0110).

Segons ha explicat el regidor de Foment Econòmic, Ferran Pina, el marc d’actuació del T’Avalem 2018 “serà el parc de Sant Vicent i l’adequació d’alguns dels seus espais, com la zona de servicis”.

Esta escola taller també contractarà un director, un monitor per a cada un dels tallers formatius, un professor de suport i un auxiliar administratiu. L’Ajuntament publicarà pròximament la convocatòria per a optar a estos llocs de treball.

A més d’esta iniciativa de formació professional, el consistori edetà ha iniciat esta mateixa setmana el projecte Et Formem “Centre Cívic El Prat” per a 30 desocupats. Este centre, subvencionat també amb 600.000 euros, compta igualment amb altres tres tallers formatius.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 11 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018