30 Festa Veïnal de la Plaça El·líptica

Nahuel González, acompañado de la vicepresidenta de la Asociación Vecinal de la Plaza Elíptica, Elisa Carbó y la miembro de la junta directiva, Silvia Moncho

30 Festa Veïnal de la Plaça El·líptica
07/06/2019 -

Divendres 7 de juny, a les 18 h, activitats infantils, orxata i fartons per als més menuts.

• Dissabte 8 de juny, a les 21 h, Sopar veïnal d’entrepà amenitzat amb espectacle de varietats i disc-mòbil.

El president de la Junta de Districte de la Plaça El·líptica-República Argentina, Nahuel González, acompanyat de la vicepresidenta de l’Associació Veïnal de la Plaça El·líptica, Elisa Carbó i la membre de la junta directiva, Silvia Moncho, ha presentat la 30 Festa Veïnal de la barriada de la Plaça El·líptica.
Així,  dijous i dissabte hi haurà un homenatge a la persona més major del barri.
Demà divendres, 7 de juny, a partir de les 18 h, hi haurà activitats infantils i berenar amb orxata, fartons i dolços populars per als més menuts.
La festa gran serà dissabte, 8 de juny, a partir de les 21 h, amb el popular Sopar veïnal d’entrepà, amenitzat amb un espectacle de varietats per a la gent gran i disc-mòbil per als joves.
“Des de fa 30 anys celebrem les festes del barri. Per això, vull fer una crida a la ciutadania perquè vinga i gaudisca dels actes preparats per l’associació veïnal”, ha demanat González.
Finalment, Carbó ha agraït la col·laboració de la Junta de Districte, de l’Associació de Comerciants de la República Argentina, plaça El·líptica i Adjacents i de Consum.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + huit =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria