25n
25N
25N

Tres conductors donen positiu en drogues en un accident múltiple

El sinistre va ocórrer durant l’Operació Especial de Trànsit “1º de Maig” en l’autovia A-3 (Madrid-València

Tres conductors donen positiu en drogues en un accident múltiple
18/05/2018 -

Agents del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil ha formulat tres denúncies a tres implicats en un accident múltiple en el qual van donar positiu en substàncies estupefaents a València.

A les 17:35 hores del passat dia 1 de maig, es va produir un accident de circulació per col·lisió múltiple en el quilòmetre 336’200 de l’autovia A-3 (Madrid-València), en el qual es van veure involucrats deu vehicles, amb el resultat de quatre persones ferides.

El sinistre vial va ocórrer durant l’Operació Especial de Trànsit “1º de Maig”, durant la qual s’adopten diverses mesures especials com les restriccions de proves esportives i marxes ciclistes, la restricció de la circulació del transport pesat de mercaderies en general i mercaderies perilloses en alguns trams de carreteres, així com mesures especials de senyalització i regulació davant el massiu desplaçament de vehicles per les carreteres espanyoles.

Al lloc de l’accident es van traslladar diverses patrulles del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València per a auxiliar a les víctimes, regular el tràfic rodat i iniciar la recerca de les causes que van poder haver concorregut en el sinistre.

L’eficaç i ràpida actuació de la Guàrdia Civil va permetre la ràpida assistència sanitària als ferits, la retirada dels vehicles de la via, amb assistència de 2 dotacions de bombers i 3 grues de rescat, i recuperar el normal flux de la via.

Els conductors implicats en el sinistre van ser sotmesos a les proves d’alcohol i drogues, llançant 3 d’ells resultat positiu en drogues, concretament 1 en cocaïna i 2 en THC. Aquests resultats inicials van ser posteriorment confirmats pel laboratori de referència que valida aquestes mostres.

La ràpida i eficaç actuació dels efectius de la Guàrdia Civil va fer que el temps d’auxili als ferits anara el menor possible, facilitant que la resta de vehicles pogueren continuar el seu viatge amb les màximes garanties de seguretat i demores mínimes, finalitzant la seua actuació amb la denúncia a tres dels deu conductors implicats en l’accident, els quals van llançar un resultat positiu en presència de drogues en el seu organisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 9 =

CCCC