25n
25N
25N

29-N, El retorn de Canal 9?

29-N, El retorn de Canal 9?
26/10/2016 -

És una data trista, simbòlica. Eixe dia un canal de televisió i una emissora de ràdio es van apagar. A més, ho van fer d’una forma abrupta i molt qüestionada. Ja ho comentàvem el passat dilluns i és que el Consell ha xafat l’accelerador per a què torne RTVV abans de Nadal. La gran qüestió és si és possible reobrir en un termini tan curt.

Si la nova RTVV torna amb un equip mínim d’informatius i una graella molt ajustada on tindríem ja contingut gravat, sí que és possible. De fet, encara hi ha una temporada per emetre de L’Alqueria Blanca i molts seguidors gaudirien de nou de les aventures de Tonet i tota la colla. Però si el desig és obrir una RTVV amb la força de l’antiga, el temps és pràcticament impossible.

Tot i les crítiques han acompanyat als extreballadors durant la penitència del tancament, la realitat és que és necessari comptar amb professionals amb certa experiència per a engegar de nou la màquina amb un funcionament i ritme correcte. Bé és cert que la nova RTVV sembla que no guardarà res de l’antiga en matèria de continguts. De fet, València Extra ja va publicar una opinió al respecte dels extreballadors de la RTVV. Productores valencianes, continguts de la terra, aposta pel valencià i sobretot un control per a evitar errors del passat a l’estil de televisions públiques europees.

El cronòmetre ja està en funcionament i el compte en rere és tota una realitat. El 29 de novembre de 2016 pot ser una data que puga esborrar eixe dur record de la memòria on tots els valencians van viure en directe l’assassinat d’una rtvv pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − dotze =