25n
25N
25N

Els 38 estudiants de la Dipu et Beca són rebuts a l'Ajuntament de Paterna

Es tracta d’un programa de formació en relació amb diferents corporacions municipals de tota la Comunitat

Els 38 estudiants de la Dipu et Beca són rebuts a l'Ajuntament de Paterna
08/07/2019 -

El regidor de Recursos per a la Ciutadania i Joventut, Roberto Usina, ha rebut aquest matí en el Saló de Plens de l’Ajuntament als 38 estudiants que, durant els mesos de juliol i agost, realitzaran les seues pràctiques de formació en els diferents departaments del consistori a través del programa ‘La Dipu et Beca’.

Durant l’acte de benvinguda, Usina els ha convidat a aprofitar al màxim aquestes pràctiques d’estiu per a millorar les seues capacitats i aprendre nous recursos que els ajuden a complementar els seus estudis i preparar-se per al món laboral.

Així mateix, Usina ha compartit amb ells la seua experiència com a beneficiari d’aquesta beca en 2013 i els ha animat a realitzar aquestes pràctiques amb motivació i il·lusió complint amb les expectatives que es proposen.

Entre els joves que realitzaran les pràctiques a l’Ajuntament hi ha estudiants de Dret i ADE, Informàtica, Turisme, Educació Social, Treball Social, Electricitat i Electrònica, Integració Social, Animació Sociocultural i Administració.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 5 =

CCCC
activem alfafar