25n
Orgull
Orgull

24 residències de la Comunitat Valenciana registren brots de coronavirus malgrat la vacunació

24 residències de la Comunitat Valenciana registren brots de coronavirus malgrat la vacunació
13/07/2021 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat, Mónica Oltra, ha assenyalat que un total 24 residències en la Comunitat Valenciana –19 de majors, una d’infància i quatre de diversitat funcional– registren brots de covid, encara que “no estan tenint l’impacte que abans de la vacunació”.

Oltra, després de reunir-se amb la delegada de Govern, ha recalcat que cal “frenar” la propagació del virus perquè “quan augmenten els contagis entre la població general també ho fan en les residències”.

Per això, ha defensat que les noves restriccions vigents des d’ahir en la Comunitat Valenciana són “mesures protectores necessàries” en aquests moments perquè els índexs de contagi estan pujant molt.

En eixe sentit, ha advertit que en pujar el contagi entre la població general “també pugen els contagis en els espais vulnerables com són les residències”, encara que ha destacat que en aquests moments es compta “amb més resiliència gràcies a les vacunes”.

Així, ha insistit en “la importància de frenar” la transmissió del virus i sobretot de cara a la població que encara no està vacunada i que en aquests moments és “més vulnerable” al virus.

Oltra ha insistit que davant aquest augment de la incidència acumulada i de les hospitalitzacions aquestes mesures són “necessàries” i en aqueix sentit ha agraït al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que haja avalat la restricció de la mobilitat nocturna en 32 municipis i la limitació a deu persones en les reunions socials i familiars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 13 =