25n
25N
25N

220.000 euros per a acolliment i atenció de persones migrants a València

220.000 euros per a acolliment i atenció de persones migrants a València
06/11/2020 -

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i l’Ajuntament de València per al desenvolupament del programa d’acolliment i atenció a persones migrants ‘València inclou’, amb una aportació de la Generalitat de 220.000 euros per a aquest any 2020.

Mitjançant aquest acord, que es realitza des de l’any 2008, el Consell col·labora amb l’Ajuntament de València en un programa d’allotjament, manutenció i suport social a persones migrants que no tinguen les necessitats bàsiques cobertes.

Les persones migrants ateses a través del projecte ‘València inclou’ són remeses pel Servei de Primer Acolliment d’Immigrants (SPAI), i se’ls ofereix, a més de l’allotjament, atenció social i manutenció, la promoció i foment de les capacitats d’autonomia.

El programa inclou la recepció i admissió d’usuaris i l’atenció social consistent en el desenvolupament d’actuacions d’informació i assessorament, seguiment del pla d’intervenció individualitzat i coordinació amb l’SPAI.

L’SPAI disposa de 68 places destinades a persones migrants majors d’edat, de les quals 48 són d’allotjament en alberg i 20 places en habitatges semitutelats. Durant 2019 el programa va atendre un total de 280 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 9 =