caixa popular

22 persones desocupades formaran part de la Brigada Municipal d'Obres aquest estiu

Es tracta d’una acció dins del Pla d’Ocupació de la Diputació de València

22 persones desocupades formaran part de la Brigada Municipal d'Obres aquest estiu
05/07/2018 -

La setmana passada, 22 persones desocupades de Burjassot es van incorporar a la Brigada Municipal d’Obres, on estaran treballant durant els mesos de juliol, agost i setembre, dins del Pla d’Ocupació promogut des de la Diputació de València. L’objectiu d’aquest Pla d’Ocupació és promoure la contractació pública per part dels Ajuntaments de la província de València i els seus organismes autònoms dependents, de persones desocupades, per a l’execució d’obres o serveis d’interés general o social.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha volgut donar-los la benvinguda i, acompanyat pel Cap de la Brigada, José Vicente Zaragozá, els ha animat per a aprofitar aquestes setmanes d’ocupació i de vinculació amb l’administració pública, al mateix temps que els ha demanat compromís per a, entre tots, treballar per a millorar l’aspecte del municipi.

Entre els treballadors incorporats, 18 ho fan com a peons i 4 com a oficials d’obra. Des de la Brigada Municipal d’Obres, dependent de la regidoria de Serveis Municipals que dirigeix Manuel Lozano i al llarg de les pròximes setmanes, s’espera que, gràcies a aquestes noves incorporacions, es duguen a terme diferents accions i obres de millora com, per exemple, el repàs i manteniment en els col·legis públics, escoles infantils municipals i centres socials; obres en els magatzems i oficines de la Brigada Municipal; obres de manteniment del mur confrontant a la séquia Estació de Burjassot; remodelació i reparació de jardineres i escocells, així com diferents accions en zones públiques enjardinades, entre unes altres.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris