25n
Orgull
Orgull

22 persones s'incorporen a l'Ajuntament de Massamagrell per a fer treballs agrícoles

El consistori ha rebut una subvenció de més de 65 mil euros del SEPE per a fer aquestes contractacions

22 persones s'incorporen a l'Ajuntament de Massamagrell per a fer treballs agrícoles
05/07/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell va rebre dimecres passat a la meitat de la plantilla que desenvoluparà treballs agrícoles durant aquests mesos d’estiu. D’un total de 22 persones, 11 s’han incorporat aquest mes de juliol i estaran fins a mitjan agost, i la resta s’incorporarà fins al 30 de setembre.

El regidor d’Ocupació i alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, juntament amb el tècnic de Promoció Econòmica i Ocupació, els van donar la benvinguda a l’inici de la seua primera jornada laboral i els van explicar en què consistiran els treballs que han de realitzar, així com les mesures preventives que han de seguir pels protocols covid-19.

Per a realitzar aquestes contractacions, el consistori ha rebut una subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per valor de 65.874 euros, que en comparació a l’any passat, s’ha vist incrementada en quasi 10 mil euros.

Aquest augment d’aquesta ajuda és el que ha permés a l’ajuntament comptar amb un major nombre de persones, incrementar la seua jornada laboral i adequar el salari que percebran.

En paraules de Gómez: “gràcies a la incorporació d’aquestes persones a la nostra plantilla, podem fer treballs de neteja agrícola i adequar camins rurals i solars en mal estat. Són zones en les quals, gràcies a la contractació d’aquest personal, es podran solucionar els problemes d’herbes que presenten aquestes”.

Els veïns i veïnes de Massamagrell ja han pogut observar en algunes zones del poble els treballs que està realitzant aquest personal des de la setmana passada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + huit =