25n
25N
25N

21 tripus participen al Campionat d'Espanya de Duatló a Avilés

21 tripus participen al Campionat d'Espanya de Duatló a Avilés
19/04/2021 -

Han començat a competir en l’àmbit estatal i els components de Tripuçol comencen a preparar-se per a les proves en època de pandèmia, que són diferents de les habituals: acostumats a mesurar-se braç a braç, ara impera la modalitat Rolling Start, o cosa que és el mateix, cadascun corre només en una contrarellotge individual. Però els tripus aprenen prompte… i ja están ací.

Els dies 10 al 12 d’abril viatgem a Avilés per a disputar el Campionat d’Espanya de Duatló en el qual 13 dels nostres Tripus en categoria Cadet i Juvenil i 8 en categoria de Grups d’Edat ho van donar tot per a obtenir el millor resultat possible tan individual com per al còmput de lliga de clubs.

Ja que enguany la COVID-19 segueix present en les nostres vides, totes les carreres van haver de ser de modalitat Rolling Start. Això vol dir que tots els esportistes feien la seua carrera de contrarellotge individual, evitant així el contacte amb altres participants.

Vam obtenir resultats increïbles, començant per les categories més joves amb un equip representat per Diego Lledó, Marcos Castro, Guillén Gumbau, Marc Morant, Pablo Martínez i Carles Herrero que va aconseguir alçar-se amb la tercera posició per equips en categoria cadet.

Els nostres representants en categoria Juvenil van ser Vicent Gumbau, que va obtenir la 29a posició i en dones, Ainhoa Orón i Lucía Chulvi que van quedar 74a i 96a respectivament, entre 150 participants.

En la categoria Júnior van participar Arnau Rosaleny que va obtenir la 19a plaça, Alejandro Gonzalbo la 93a, Angels Gumbau la 36a i Ainhoa Torres la 44a. Resultats que ens demostren que estem en el camí correcte i ens motiven per a continuar entrenant.

En grups d’Edat van representar a l’equip masculí, Carlos Boví i Viktor Mészáros, en GGEE 20-24, i van obtenir la 6a i 13a plaça; i Ian Portales, en GGEE 25-29, la 13a. En GGEE 20-24 Femení van córrer María (3a) i Ana Rubio (13a), Alicia García (4a) i Laura Benlloch (17a). Marisa Pina en GGEE 25-29 va obtenir la 6a plaça. La seua carrera va consistir en un duatló Sprint que va tenir lloc el diumenge a les 9 del matí.

Estem molt contents i agraïts de tenir la sort de poder viatjar i participar en Campionats d’Espanya, ja que sabem el complicat que és organitzar una prova d’aquest nivell en les condicions en les quals vivim. Continuarem entrenant com fins ara per a donar el millor de nosaltres mateixos en les pròximes competicions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − quatre =

museo prehistoria