25n
25N
25N

21 joves seran contractats a l'Ajuntament d'Alaquàs gràcies al Pla d'Ocupació de la Generalitat

Les persones interessades a participar han d’estar inscrites al LABORA (antic SERVEF) i complir els requisits de Garantia Juvenil

21 joves seran contractats a l'Ajuntament d'Alaquàs gràcies al Pla d'Ocupació de la Generalitat
13/09/2019 -

21 joves aturats d´Alaquàs seran contractats aviat, amb una duració d’un any per l’Ajuntament gràcies a una subvenció de Labora (antic Servef) de la Generalitat Valenciana que ascendeix als 340.667,28€. Aquesta subvenció per a la contractació de persones joves qualificades o no (EMCUJU I EMPUJU), s’emmarca al Sistema Nacional de Garantia Juvenil i Avalem Jove Plus finançat pel Fons Social Europeu 2014-2020.

Aquests contractes en diferents àrees municipals es realitzaran per un període de 12 mesos. Hi ha previstos 6 contractes per a joves qualificats i qualificades amb formació universitària, 7 per a peons de professions vàries que compten amb un Certificat de Professionalitat, a més de 8 joves amb formació en Cicles Formatius.

Per a poder formar part del procés de selecció, els interessats hauran de tindre menys de 30 anys, estar actualment inscrits al Labora (oficina d’ocupació) i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, tenint en compte que la titulació, experiència i altres mèrits han d’estar acreditats.

A més els candidats i les candidates han de complir amb els requisits del Pla de Garantia Juvenil: no haver treballat en el dia natural anterior al moment de la seua contractació i no haver sigut beneficiari/ària d’aquest programa en els anys precedents.

L’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura ha volgut posar de relleu que des de l´Ajuntament es continua treballant, activant els mecanismes per a aconseguir noves ajudes que faciliten la contractació de persones aturades, principalment per al col·lectiu més jove que busca iniciar-se al món laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 8 =