25n
25N
25N

L'Ajuntament col·laborarà en la celebració del 2019 Any Sant Vicent Ferrer

L'Ajuntament col·laborarà en la celebració del 2019 Any Sant Vicent Ferrer
23/03/2017 -

L’Ajuntament participarà activament en la celebració del 2019 Any Sant Vicent Ferrer al complir-se sis segles de la seua mort, succeïda el 5 d’abril de 1419 a Vannes (en la Bretanya francesa). L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha reunit hui en l’Ajuntament amb el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramón Ferrer.

Després de la trobada, l’alcalde ha anunciat als mitjans de comunicació la voluntat de l’Ajuntament de prendre part activa en els actes commemoratius al voltant de la figura i la importància del dominic valencià, qui va jugar un paper destacat en l’esdevenir històric, religiós i filosòfic de la seua època.

La col·laboració de l’Ajuntament es concretarà, segons ha avançat l’alcalde, en aspectes com la cessió de locals per a la celebració d’actes, l’edició d’obres sobre el predicador, lògic i filòsof valencià, o inclús alguns dels seus sermons. A més, l’alcalde de València, Joan Ribó, formarà part del Comité d’Honor de l’organització dels actes.

L’alcalde ha destacat la “dimensió europea de Sant Vicent Ferrer” i ha fet especial referència a la seua empremta en el pensament occidental que, ha assenyalat, es pot veure, per exemple, en distintes referències d’imatges, noms de vies urbanes o escultures que hi ha disseminades per nombrosos països del nostre entorn.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria