caixa popular

Més de 2.000 usuaris ja tenen “MassApp”, el servei municipal de WhatsApp de l’Ajuntament

Més de 2.000 usuaris ja tenen “MassApp”, el servei municipal de WhatsApp de l’Ajuntament
21/03/2018 -

“MassApp”, el servei gratuït d’informació municipal de WhatsApp de l’Ajuntament de Massamagrell ja compta amb més de 2.000 subscriptors. Aquest servei, oferit a través de l’aplicació de WhatsApp, segueix sumant usuaris cada dia per poder rebre informació local al seus dispositius mòbils.

Són molts els actes i les activitats que s’han notificat a través de “MassApp”: activitats culturals, actes festius, bans, accés a subvencions, ofertes d’ocupació, entre altres. D’aquesta forma, la ciutadania té una major accessibilitat a les notícies que poden ser de major interès.

Aquest servei unidireccional va ser posat en marxa a principis de 2017 per part de la regidoria de Participació Ciutadana, dins el pla de Massamagrell Obert. Des de la pròpia regidoria s’assegura que el nivell de satisfacció del servei és alt i es desitja que cada vegada més població s’incorpore a aquest servei per guanyar en transparència i participació.

Per accedir a aquest servei el primer pas és guardar el número de telèfon 672 74 95 60 a la llista de contactes del telèfon mòbil. I en segon lloc, enviar un missatge a través de WhatsApp amb la paraula: ALTA.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC