25n
25N
25N

20 municipis sol·liciten incorporar-se a Gandia com sub destins SICTED

En l’actualitat hi ha 110 serveis turístics distingits i 44 adherits

20 municipis sol·liciten incorporar-se a Gandia com sub destins SICTED
01/04/2021 -

El projecte SICTED de Gandia segueix creixent i es consolida com un dels més importants a la Comunitat Valenciana. En l’actualitat en la destinació de Gandia hi ha 110 serveis turístics distingits i 44 adherits. Dins d’aquests 154 serveis ja s’està treballant amb municipis de la comarca com Barx, Alfauir, Alqueria de la Comtessa, Daimús, Tavernes, Potries, Miramar o Piles, que bé siga per la seua grandària o pels recursos disponibles poden tindre dificultats a l’hora d’implantar el projecte.

Davant d’aquesta situació s’ha requerit, des de Turisme Comunitat Valenciana i Secretaria d’Estat de Turisme, la regularització de la destinació, per la qual cosa l’Ajuntament de Gandia ha sol·licitat a aquestes administracions l’ampliació de la destinació a totes les poblacions que han mostrat el seu interés a participar en el segell de qualitat SICTED.

Són vint les poblacions que han sol·licitat sumar-se a la destinació SICTED Gandia, concretament: Ador, Alfauir, l’Alqueria de la Comtessa, Barx, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Daimús, Guardamar de la Safor, La Font d’En Carròs, Miramar, Palma, Piles, Potries, Real de Gandia, Ròtova, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga i Xeresa.

Gandia treballa des de 2015 com a destinació de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions) l’objectiu principal és assolir un nivell de qualitat homogeni dins d’una destinació, amb millora contínua i unió de sinergies entre els serveis implicats en el segell. Aquest segell de qualitat depén de la Secretaria d’Estat de Turisme i en Comunitat Valenciana es treballa sota el paraigua de Turisme Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, totes les empreses i serveis d’aquests municipis que s’incorporen al distintiu, han de complir uns compromisos per obtenir la distinció, consistents en autoavaluacions, formacions, tallers, assistències tècniques, plans de millora, treball en grups de millora i avaluacions que es realitzen de manera contínua al llarg del temps.

Com tots els segells de qualitat es parteix de la base de la millora contínua com a necessitat, però la diferència en el SICTED la marca el treball en grups de millora que és el que fa créixer la destinació en qualitat, finalitat última d’aquest segell.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha qualificat aquesta iniciativa com una “magnífica notícia que consolida a Gandia com la principal destinació turística de la comarca i avala la feina feta i l’aposta per la qualitat que professionals de Gandia i la comarca estem fent” “Estem davant una oportunitat per ampliar l’oferta, lúdica, gastronòmica i esportiva més enllà dels nostres municipis. Seguint aquest camí podrem créixer conjuntament en l’àmbit del turisme”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − dinou =