25n
25N
25N

194 conductors valencians passen a disposició judicial a l'abril per delictes contra seguretat viària

194 conductors valencians passen a disposició judicial a l'abril per delictes contra seguretat viària
10/05/2021 -

Un total de 194 conductors de la Comunitat Valenciana han passat a disposició judicial a l’abril per presumptes delictes contra la seguretat viària.

D’ells, 90 van ser posats davant el jutge per conduir sense permís o llicència; 91 per fer-ho sota els efectes de begudes alcohòliques; nou per conducció temerària; un per abandó del lloc de l’accident; un altre per conduir amb presència de drogues en l’organisme i dos per excés de velocitat.

Per províncies, en la de València es va actuar contra 42 conductors per mancar de permís o llicència; 46 per conduir sota els efectes de l’alcohol; un per conduir amb drogues en l’organisme; un altre per abandó del lloc de l’accident; un per excés de velocitat i quatre per conducció temerària.

A la província d’Alacant, contra 34 per mancar de permís o llicència; 30 per conduir sota els efectes de l’alcohol; un per excés de velocitat i dues per conducció temerària.

Finalment, a la província de Castelló es va actuar contra 14 conductors per mancar de permís o llicència; 15 per conduir sota els efectes de l’alcohol i un per conducció temerària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 13 =