25n
25N
25N

La 8a edició de la 15K València Oberta a la Mar arriba este diumenge amb 10.000 corredors i corredores

La 8a edició de la 15K València Oberta a la Mar arriba este diumenge amb 10.000 corredors i corredores
14/02/2020 -

El pròxim diumenge 16 de febrer, de 09.00 a 11.00 hores, tindrà lloc la huitena edició de la 15K València Oberta a la Mar, una gran prova de fons que s’ha consolidat a la capital del Túria. Un total de 10.000 corredors i corredores completaran un recorregut de 15.000 metres que s’iniciarà a l’avinguda de Manuel Soto i que conclourà entorn del balneari Las Arenas.

La 15K València Oberta a la Mar, que com s’ha comentat compleix el seu huité aniversari, començarà a les 09.00 hores a l’avinguda de Manuel Soto. Des d’allí, els participants passaran per l’avinguda del Port en sentit cap al centre de la ciutat, la plaça de Saragossa, el passeig de l’Albereda fins a la rotonda amb el pla del Real, tornada pel passeig Albereda fins a la plaça de Saragossa de nou, l’avinguda d’Aragó, l’avinguda de Catalunya, el camí de Vera, l’avinguda dels Tarongers, els carrers de Ramon Llull i del Doctor Manuel Candela, l’avinguda del Port, els carrers de la Serradora, de Marí Blas de Lezo, de Lluís Peixó, l’avinguda dels Tarongers, el carrer de la Séquia de la Cadena i el de Pavia, i el passeig Marítim fins a la meta, situada entorn del balneari Las Arenas.

TALLS DE TRÀNSIT

A les 06.00 hores es tallarà el trànsit a l’avinguda de Manuel Soto per a dur a terme el muntatge necessari per a la prova, i es desviarà el trànsit per l’interior del vial. Cal destacar que en les rotondes es deixarà com a mínim un carril perquè els vehicles puguen fer els girs. A l’avinguda de Catalunya es posaran cons perquè el trànsit que isca de Primat Reig puga anar cap a la rotonda de Tarongers per a anar a l’avinguda dels Germans Machado o la V-21, o agafar el pas inferior de la V-21 d’eixida. A l’Albereda es deixarà oberta la via de servici, a la qual es podrà accedir des d’avinguda d’Aragó i la plaça de Saragossa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19
informacion coronavirus