25n
25N
25N

La 15K nocturna València Banco Mediolanum es posposa al dissabte 26 de setembre

La 15K nocturna València Banco Mediolanum es posposa al dissabte 26 de setembre
27/03/2020 -

L’organització de la 15K Nocturna València Banco Mediolanum, juntament amb les autoritats locals, ha decidit posposar la huitena edició de l’esdeveniment al 26 de setembre de 2020.

La decisió s’adopta “d’acord amb el protocol excepcional per a evitar la propagació del COVID-19 i activat l’estat d’alarma pel Govern d’Espanya, la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de València, i mantenint sempre la salut i la seguretat dels participants com a prioritat principal”, destaquen els responsables de la carrera en un comunicat.

La nova data “ha sigut ratificada per l’Ajuntament de València i compta també amb el beneplàcit de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, de World Athletics i de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, ja que la prova forma part del calendari internacional de proves en ruta”, recorden.

L’organització s’ha vist obligada a posposar la prova després d’adoptar les directrius del consistori i de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, relatives a les mesures de prevenció davant l’actual situació d’emergència sanitària. Aquest canvi de data també afecta a la Fira del Corredor, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de setembre.

Tots els corredors inscrits en la 15K Nocturna València Banco Mediolanum mantindran automàticament la seua inscripció per a la nova data. Els corredors que no puguen assistir a la nova data també poden optar per transferir la seua inscripció a l’edició de 2021 o realitzar el canvi de titular de la seua inscripció sense cost.

D’aquesta manera, la 15K Nocturna València Banco Mediolanum, a pesar del canvi de data, continua reforçant i donant suport al projecte València Ciutat del Running amb la celebració de la seua prova com a repte preparatori per a carreres de major distància com la Mitja Marató i la Marató València entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 7 =