25n
25N
25N

146 fotografies per a recórrer els 30 anys del València Basket

Esta tarde se inaugura en el Ateneo Mercantil la muestra con la presencia de jugadores y exjugadores del equipoAquesta vesprada s’inaugura en l’Ateneu Mercantil la mostra amb la presència de jugadors i exjugadors de l’equip

146 fotografies per a recórrer els 30 anys del València Basket
26/10/2016 -

València Basket inaugura esta vesprada, a partir de les 19.30 hores, en l’Ateneu Mercantil de València una exposició que recorrerà a través de 146 fotografies els 30 anys d’existència de l’entitat taronja. Una retrospectiva que barreja les imatges més icòniques de la història del Club i els èxits de València Basket amb altres instantànies més íntimes i fins i tot alguns documents fotogràfics inèdits que es posaran a la vista del públic per primera vegada.

L’Honorable Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, serà l’encarregat de realitzar el discurs d’inauguració d’esta exposició. I estarà acompanyat per una nodrida representació dels diferents estaments de la societat valenciana que no han volgut perdre’s esta cita: polítics, empresaris, patrocinadors, una delegació de cadascun dels principals equips i entitats esportives de la Comunitat Valenciana, penyistes, mitjans de comunicació i els abonats que hagen arreplegat la seua invitació per a poder assistir.

No faltarà en una ocasió tan especial bona part del passat i el present del València Basket. A més de la primera plantilla i el cos tècnic de l’equip de ACB i l’equip de Lliga Femenina 2, estaran presents els consellers i directius de l’entitat taronja i un bon nombre d’exjugadores, extècnics i antics directius que conformen una part imprescindible de la història del Club.

Esta exposició ha comptat amb la inestimable col·laboració de l’arxiu fotogràfic de l’agència EFE, Superdeporte, Les Províncies i Levante-EMV i la del mateix Ateneu Mercantil de València. I compta amb el patrocini de Bankia, que està prestant el seu suport a tots els actes de celebració del 30 aniversari de València Basket.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − set =

museo prehistoria
museo prehistoria