25n
25N
25N

133 persones majors de 30 anys s'incorporen a treballar a l'Ajuntament de València amb el pla ‘ECOVID 2020’

Treballaran en dependències municipals amb contractes laborals de sis mesos de duració

133 persones majors de 30 anys s'incorporen a treballar a l'Ajuntament de València amb el pla ‘ECOVID 2020’
28/11/2020 -

Les 133 persones beneficiàries del pla d’ocupació ‘ECOVID 2020’ s’han incorporat a treballar a l’Ajuntament de València, en el qual desenvoluparan les seues funcions durant sis mesos. Este programa, dirigit a majors de 30 anys, té com a objectiu promoure la inserció laboral de persones preferentment desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la covid 19.

La regidora de l’àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha remarcat la importància de “desenvolupar accions per a combatre la desocupació i més en una situació com l’actual, en la qual moltes persones han perdut el seu treball com a conseqüència de la crisi derivada de la covid-19”.

El programa ECOVID 2020 es realitza en col·laboració amb Labora i ha permés la contractació durant 6 mesos de 133 persones de perfils i ocupacions molt variats.

És per això, que Pilar Bernabé ha defensat que “la col·laboració entre administracions és fonamental per a recuperar l’ocupació que s’ha anat destruint des de març”. “Els ciutadans i ciutadanes han de sentir a les Administracions Publiques més a prop que mai, hem d’estar del seu costat”, ha afegit.

En este sentit, la regidora ha assenyalat que “des de València Activa hem anat readaptant els nostres programes i servicis a les necessitats dels nostres usuaris i usuàries amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat en aquests mesos tan complicats, per això hem reforçat la formació online i hem llançat programes com VATalks, amb els quals els endinsem en matèries d’interés i gran utilitat”.

Finalment, Bernabé ha insistit que “des de l’ajuntament, i més concretament des de València Activa, en este nou any continuarem treballant per a oferir oportunitats a aquelles persones que busquen ocupació, amb especial atenció d’aquells col·lectius que més dificultats tenen a l’hora d’inserir-se en el mercat laboral. A més, ajudarem les nostres pimes i autònoms/as a ser més competitius i així puguen crear més ocupació i de major qualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − un =