25n
25N
25N

17 societats musicals concursaran en la 133 Edición del CIBM "Ciutat de València" 2019

De la Comunitat Valenciana, Albacete, Madrid, Ciudad Real, A Coruña, Tenerife, Toledo i estrangeres de Colòmbia, Portugal i Bèlgica

17 societats musicals concursaran en la 133 Edición del CIBM "Ciutat de València" 2019
06/02/2019 -

Un total de 17 societats musicals de Sud-amèrica i Europa participaran en la 133 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”, que se celebrarà al Palau de la Música del 18 al 21 de juliol de 2019. Este ha estat el resultat del sorteig de les 21 agrupacions musicals inscrites inicialment, que ha estat presidit per la regidora de Cultura, presidenta del Palau de la Música i del Comité Organitzador del concurs, Gloria Tello.

Entre les diferents seccions que oferix el festival (honor, primera, segona i tercera) estaven inscrites 21 Bandes, 9 de la Comunitat Valenciana, 8 de la resta del territori nacional, i 3 estrangeres de Colòmbia, Portugal i Bèlgica. Després del sorteig, les diferents seccions tindran 8 bandes de la Comunitat Valenciana, 6 de la resta de l’estat, d’Albacete, Madrid, Ciudad Real, A Coruña, Tenerife i Toledo, i les 3 de l’estranger citades anteriorment.

Per a la secció Tercera, l’ordre de participació és: Banda de Música de Pozohondo (Albacete), Banda Municipal de Música de Morata de Tajuña (Madrid), Banda Sinfónica de Paipa (Colòmbia), Unió Musical d’Algímia (València), Amc Banda de Música de Puertollano (Ciudad Real) i Unió Musical Centre Històric de València (València).

Per a la secció Segona: Banda Uniao Musical Paranense (Portugal), Unió Musical Alqueriense (Castelló), Fundación Musical Manuel de Falla de Illescas (Toledo), Centre Artístic Musical de Xàbia (Alacant), Agrupación Artístico Musical La Candelaria (Tenerife) i Banda de Música Cultural de Teo (A Coruña).

Per a la secció Primera: Unión Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo (València), Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke (Bèlgica) i Sociedad Musical “La Paz” de Sant Joan d’Alacant (Alacant).

Per a la secció d’Honor: Societat Unió Musical Alberic (València) i Societat Musical Lira Castellonera (València).

Per a esta secció d’Honor, s’ha anunciat que hi ha una societat musical més que participarà, però fora de concurs. Es tracta de la Banda Primitiva de Llíria, que celebra el seu bicentenari i actuarà com a convidada.

Durant el sorteig, s’han entregat a les agrupacions participants les partitures de les obres obligades. Estes partitures són Los últimos días de Troya de David Rivas, per a la secció tercera; Brigantia dels vents de la compositora argentina Eva Lopszyc, per a la segona; La rosa del desierto de Martínez Gallego per a la primera i, Soulful Stones de José Suñer per a la secció d’honor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + huit =

Valencia activa
bombers
Valencia activa