25n
25N
25N

125 anys de l'arribada del Trenet

Els regidors de cultura dels tres municipis de l’Horta Nord han visitat el Taller d’Història Ferroviària d’FGV.

125 anys de l'arribada del Trenet
13/04/2018 -

Els ajuntaments de Rafelbunyol, Museros i Alboraia, a través de les seues regidories de Cultura, estan organitzant un projecte conjunt per commemorar el 125 aniversari de l’arribada del “trenet” als 3 primers municipis que van tindre estació en el aleshores anomenat Ramal Puente de madera-Rafelbuñol que s’inauguraria al llarg de 1893.

El projecte, comissariat per l’historiador i gestor cultural, Rubén Pacheco, naix amb l’objectiu de mostrar simultàniament en les 3 sales d’exposicions un relat al voltant del que va suposar la construcció de la infraestructura i el desenvolupament d’eixa part de l’àrea metropolitana.

El projecte pretén recollir amb la participació de la ciutadania, records, fotografies i objectes que pugen reconstruir l’evolució d’eixe mitja de transport des que era un element alié a l’horta fins que s’ha convertit en un element imprescindible de connexió amb la ciutat.

La visita d’Alicia Piquer, Victor Xercavins i Ismael Rubio amb el comissari al Taller d’Història Ferroviària és un pas endavant en les converses que han estat mantenint amb FGV per a la cessió d’elements ferroviaris, senyals, mapes o documentació que podran formar part de l’exposició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + dos =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus