caixa popular

121,5 quilos de pólvora faran vibrar Torrent en les mascletaes de les Falles 2017

Pirotècnia Quiles SL i Fuegos Artificiales del Mediterráneo SL són els encarregats enguany de disparar les mascletaes en la localitat

121,5 quilos de pólvora faran vibrar Torrent en les mascletaes de les Falles 2017
08/03/2017 -

Un total de 121,5 quilos de pólvora faran vibrar els carrers de Torrent en les mascletaes de les Falles de 2017. Enguany, estes exhibicions són a càrrec de Pirotècnia Quiles, SL i de Fuegos Artificiales del Mediterráneo, SL, les quals han preparat un vertader espectacle de so, colors i molta creativitat per a sorprendre els torrentins.

Cada dia, la intensitat i els quilos de pólvora augmentaran notablement i tots els presents podran gaudir a partir de les 14.30 hores de les mascletaes a la plaça del Bisbe Benlloch. Els dies 16 i 18 serà el torn de Pirotècnia Quiles, SL, amb 18,77 quilos i 30,93 quilos de pólvora cada dia respectivament. Els dies 17 i 19, l’encarregat de disparar-la serà Fuegos Artificiales del Mediterráneo, SL, que sorprendrà amb un total de 25,80 quilos per al primer dia i posarà el punt final a la festa fallera el dia 19 amb 46 quilos de pólvora.

Les Falleres Majors de la ciutat, Carmen Sirvent i Paula Giménez, tindran enguany el plaer de donar l’orde al pirotècnic perquè comence a disparar. A més, per a tots aquells que no hi puguen acudir, es podrà gaudir en directe de les mascletaes mitjançant el canal de Youtube de l’Ajuntament de Torrent i de la pàgina de Facebook: Ajuntament de Torrent, a través dels quals es reproduiran també entrevistes en directe i imatges inèdites des del balcó del consistori.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + cinc =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018