25n
25N
25N

De l’11 al 13 de juny, nova oportunitat per a depositar residus en l’Ecoparc mòbil de l’Emtre

De l’11 al 13 de juny, nova oportunitat per a depositar residus en l’Ecoparc mòbil de l’Emtre
08/06/2020 -

Durant el mes de juny, no faltarà a la seua cita amb les veïnes i els veïns de Burjassot l’Ecoparc mòbil de l’Emtre, l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus. Com és habitual, l’Ecoparc se situarà en l’aparcament de les Palmeres.

L’Ecoparc estarà a Burjassot de l’11 al 13 de juny i el seu horari serà entre setmana, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i el dissabte de 10.00 a 13.00 hores.

Residus com ara llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, càpsules de café, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, pintures, dissolvents, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres. Tots ells es podran depositar en aquest.

L’Ecoparc mòbil de l’Emtre està visitant de manera regular Burjassot gràcies al treball que es va desenvolupant des de l’àrea de Transició Ecològica, dirigida per l’alcalde de la localitat, Rafa García, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local de l’Ajuntament de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + vint =