Tot preparat celebrar el 15 de juny el VIII 10 K Nocturn Platja de Gandia Transmediterránea

Tot preparat celebrar el 15 de juny el VIII 10 K Nocturn Platja de Gandia Transmediterránea
30/05/2019 -

La regidora delegada d’Esports en funcions, Lydia Morant, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació acompanyada per Vicent Boscà, president del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, organitzador de la prova, i per Eduardo Tallada, responsable comercial de la zona de Llevant de Trasmediterránea, empresa patrocinadora, per a presentar la VIIIedició del 10 K Nocturn Platja de Gandia Trasmediterrànea, esdeveniment esportiu que cada any se celebra com a homenatge pòstum al tècnic Toni Herreros.

La prova serà el dissabte 15 de juny, a partir de les 21.30 hores, a la platja de Gandia. Consta d’un circuit de 10 quilòmetres homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, amb eixida en el Clot de la Mota i meta en el Passeig Marítim.

“És un circuit urbà, totalment pla, molt accessible i ràpid”, ha explicat Morant.

Es preveu una participació de 4.000 atletes en aquesta prova que forma part del circuit de carreres populars de la Diputació de València.

La regidora d’Esports en funcions ha agraït la labor que realitza el club organitzador, en aquesta doble aposta pel foment de l’esport i també del turisme. “Aquest tipus d’activitats, té aqueix doble vessant. S’atrau gent a la platja de Gandia i això permet que ens coneguen”. Morant també ha agraït el patrocini enguany de l’empresa Transmediterránea i el seu suport a l’esport de la nostra ciutat. Així mateix, ha donat les gràcies a tots els departaments municipals que col·laboren en l’organització d’aquesta activitat, Policia Local, Creu Roja i Club Nàutic.

Vicente Boscà ha assenyalat que “el 10 K és una ocasió per a fer marques molt bones” en una competició esportiva que any rere any va consolidant-se a Gandia.

D’altra banda, Boscà ha posat l’accent en la visibilitat que el 10K Nocturn dona a la dona: “a través de la Cursa de la Dona, hem fomentat l’esport femení i la participació en aquesta prova és del 31%. Som la carrera de la Diputació de València que més participació de dones té”.

Així mateix ha donat les gràcies al nou patrocinador: “per a nosaltres ha sigut un assoliment molt important que una empresa tan important com Transmediterránea aposte per nosaltres, senyal que aquesta carrera aporta un plus de qualitat a aquesta ciutat”.

El repartiment de dorsals serà com en anys anteriors a l’Hotel Bayrén, divendres de 18,30 a 21 hores i el dissabte de 10 a 14 h. El diumenge, dia de la prova, també es podran recollir en el Moll dels Borja de 17 a 20.30 hores.

Eduardo Tallada s’ha referit a la necessitat de crear sinergies en aquest tipus d’activitats i ha explicat que “Transmediterránea està lluitant per conservar el planeta; ens hem convertit en la primera empresa en l’àmbit nacional que està desenvolupant una política de plastic free (eliminació de plàstics) i en aqueixa línia també anirem donant suport a l’esport”. Finalment ha agraït a l’Ajuntament de Gandia amb el qual “esperem anar de la mà molt de temps donant suport a iniciatives”.

Les inscripcions per al 10 K Nocturn Platja de Gandia Transmediterránea-Memorial Toni Herreros estaran obertes fins al dimecres, 12 de juny de 2019, a les 23.59 hores.

Poden realitzar-se a través de l’enllaç que apareix en la web www.10kgandia.com

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − tretze =

sagunt a escena 2019
turismo salou