Més de 600 atletes es donen cita a Mislata per a disputar la 10K

José Antonio Téller, del Serrano Club Atletismo, i Carolina Fauli, del CA Vilamarxant, van ser els guanyadors de la prova absoluta

mislata_carrera

Mislata va celebrar ahir la seua gran festa de l'atletisme popular, la clàssica Carrera Popular de Mislata organitzada pel Fent Camí i l'Ajuntament. Es tracta d'una de les proves populars més antigues, amb 38 edicions, i amb el pas del temps seguix fidel al seu esperit i ahir va aconseguir congregar a més de 600 atletes, que van desafiar a la pluja per a córrer pels carrers de Mislata. De fet, amb motiu de la pluja, el recorregut va patir alguna modificació, com l'eixida i arribada que es va realitzar des dels limítrofs del pavelló municipal en substitució de l'interior del Parc de la Canaleta.

La prova, que enguany es denominava “BestDrive 10K Mislata” i que forma part del Circuit Caixa Popular Running Solidari, ha sigut un any més una de les més multitudinàries malgrat la pluja, amb més de 600 participants. El recorregut ha comptat amb un circuit d'uns 5000 metres al que se li han donat 2 voltes. Com a novetat enguany 2018, a més de la carrera 10K s'ha celebrat una prova de relleus en parelles on cada integrant havia de fer una volta de 5k al circuit.

Toni Arenas, regidor d'Esports, va ser l'encarregat de donar l'eixida i va posar en valor el caràcter d'esta prova, “una de les carreres mítiques i fixes en el calendari de tot corredor”. Per la seua banda, el director tècnic del Club Fent Camí, Miguel Pinar, agraïa l'assistència de tots els i les participants i l'esforç realitzat per l'organització, Policia Local i Creu Roja davant la que ha sigut, sens dubte, l'edició més plujosa de les 38.

El guanyador d'enguany va ser José Antonio Téller Fernández, atleta del Serrano Club Atletisme. Javi Núñez Rodríguez i Juan José López Villanueva van completar el podi absolut. En categoria femenina, la guanyadora va ser Carolina Fauli Navarro, del CA Vilamarxant, seguida de Mapi del Pozo Coso i Leo Brox Martínez. En la competició per relleus 2x5K l'equip vencedor masculí ha sigut el SD Correcaminos, l'equip Davidelia vencia en la modalitat mixta i en categoria femenina la victòria era per a Ado Maduritas.

El regidor de Solidaritat i Cooperació, José Luis García, el director de l'oficina de Caixa Popular a Mislata, Juan Colomer, i Ángel Guàrdia, en representació de BestDrive, van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors de les diferents categories.

Finalment, les proves de les categories inferiors que estaven programades, i per a les quals estaven inscrits més de 400 xiquets i xiquetes de diferents edats, van haver d'ajornar-se a causa de les condicions meteorològiques. L'organització informarà en els pròxims dies de la data de la seua celebració.