25n
25N
25N

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia Contra el Càncer homenatja a Recaredo Agulló

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia Contra el Càncer homenatja a Recaredo Agulló
06/04/2017 -

La ’10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer’ va homenatjar ahir, dijous 6 de març, a Recaredo Agulló, que ha donat veu a aquesta carrera en nombroses edicions i que va anunciar la seua retirada com speaker per a aquest 2017. El comunicador va assenyalar que seguirà realitzant treball de recerca sobre la carrera a peu i col·laborant com tertulià en programes de divulgació.

Durant l’acte presentat pel periodista Xavi Blasco, l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría; el director d’esports de l’ajuntament d’Alboraia, Jesús Izquierdo; i el mític atleta d’Alboraia, Luis Félix Martínez, li van dirigir unes paraules a Recaredo en les quals li van donar l’enhorabona per tot el seu recorregut professional i li van agrair el seu treball per situar a l’atletisme popular en el màxim nivell.

Recaredo Agulló, en prendre la paraula i visiblement emocionat, va reivindicar la carrera a peu com el vehicle històric per a portar l’esport, en els seus inicis reservat solament per a uns pocs, a la societat i va defensar que el moment més important de les carreres populars és quan arriba l’últim participant en la línia de meta per l’encarnació de l’esperit de superació que es viu en totes les proves.

A més, l’organització de la ’10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer’ va presentar la seua nova imatge realitzada per Socarrat Estudi sota el lema “A Alboraia tots guanyem” (A Alboraia tots guanyem). En la imatge apareixen uns corredors liderats per “Xufélix”, que deu el seu nom a la tradició de l’orxata de xufa d’aquesta localitat i a Luis Félix Martínez, uns voluntaris esportius i, amb motiu de l’homenatge a Recaredo Agulló, s’ha incorporat una icona anomenada “MicroReca”, que mostra de forma conceptual la labor de presentador d’Agulló, que ha donat veu a carreres populars durant més de 40 anys. D’aquesta forma es pretén que aquesta creació acompanye a la 10K Divina Pastora Segurs Alboraia Contra el Càncer durant els pròxims anys i es recorde al mític presentador, investigador i escriptor.

L’alcalde d’Alboraia Miguel Chavarría, va assenyalar que la inestimable ajuda de Recaredo Agulló, ha contribuït de manera decisiva perquè avui, “’10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer’, siga una prova referent dins del calendari de carreres populars de la província de València i cada dia més de la Comunitat Valenciana i la seua col·laboració ens ha permés un major èxit en l’objectiu fonamental de la prova: la lluita contra el càncer.”

Per la seua banda, el tècnic d’esports de l’Ajuntament d’Alboraia, Jesús Izquierdo, va explicar que en aquesta carrera no solament guanyen els corredors que arriben en primer lloc, sinó que guanyen tots els que contribueixen en aquesta prova per a “fer visible una lluita que ens afecta a tots”.

Per a finalitzar l’acte, l’Ajuntament d’Alboraia va fer lliurament a Recaredo Agulló d’una placa commemorativa, amb la nova imatge de la carrera, per la seua contínua col·laboració en la ’10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer’.

A l’esdeveniment també van assistir Sefa Sanfeliu, presidenta de la Junta Local contra el càncer d’Alboraia, Miguel Sanfeliu, responsable de Socarrat Studio, l’alcalde de Setaigües, Santiago Mes, l’atleta popular Luis Félix Martínez, Ricardo Íñiguez, membre actiu de l’equip d’orientació, membre de la Junta Directiva del S.D. Correcaminos i membre del comité organitzador de la Marató de València i Paco Noguera, responsable de Carreres Populars.

Inscripcions

Les inscripcions per a la prova segueixen obertes. Els corredors que vulguen participar poden apuntar-se a partir del 7 de març, en la web de l’Ajuntament d’Alboraia (www.alboraya.org) a través del sistema de Tiquet Run de carreraspopulares.com o fer-ho directament en carreraspopulares.com.

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el càncer celebrarà la seua sisena edició el 24 de juny. La prova s’ha convertit en un referent de les carreres estivals de la Comunitat Valenciana. Com en anys anteriors, tindrà caràcter solidari i part de la recaptació es destinarà a la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia. En total, en les cinc edicions celebrades fins hui s’ha obtingut prop de 41.500 euros.

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer està organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia, Socarrat Studio i carreraspopulares.com. Compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Seguros, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular. L’asseguradora valenciana recolza aquesta prova des de la seua primera edició, en 2012.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =