25n
25N
25N

La 10K Divina Pastora Alboraia contra el Càncer regalarà una badana als 200 primers inscrits

La 10K Divina Pastora Alboraia contra el Càncer regalarà una badana als 200 primers inscrits
02/03/2017 -

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraia contra el Càncer regalarà una badana als primers 200 inscrits que s’apunten a aquesta prova el pròxim 7 de març, dia en què s’obri el termini d’inscripció per a aquesta carrera. Aquesta badana és una edició limitada –solament 200 unitats- amb la nova imatge de la prova que serà obra com en anys anteriors de Socarrat Estudio. El disseny, que en aquesta edició serà especial, es presentarà pròximament.

Els corredors que vulguen participar en aquesta prova poden inscriure’s, a partir del 7 de març, en la web de l’Ajuntament d’Alboraia (www.alboraya.org) a través del sistema de Tiquet Run de carreraspopulares.com o fer-ho directament en carreraspopulares.com.

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraia contra el càncer celebrarà la seua sisena edició el 24 de juny. La prova s’ha convertit en un referent de les carreres estivals de la Comunitat Valenciana. Com en anys anteriors, tindrà caràcter solidari i part de la recaptació es destinarà a la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia. En total, en les cinc edicions celebrades fins hui s’ha obtingut prop de 41.500 euros.

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer està organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, l’Associació Espanyola contra el Càncer i Socarrat Estudio. Des dels seus inicis, compta amb el suport de Divina Pastora Seguros, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular. En els últims anys, l’asseguradora ha recolzat més de 900 carreres populars per tota la geografia espanyola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 12 =