25n
25N
25N

La '10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer' esgota les 200 primeres inscripcions

La '10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer' esgota les 200 primeres inscripcions
30/03/2017 -

La ’10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer’ ha esgotat ja les 200 primeres inscripcions per a la seua sisena edició que se celebrarà el 24 de juny. Enguany, com a novetat, l’organització ha regalat als 200 primers dorsals una bandana edició limitada amb el logo de la carrera, obra de Socarrat Studio.

En cada edició la carrera renova imatge i aquesta es presentarà el pròxim 5 d’abril, a les 19.00 hores, en el Teatre Agrícola d’Alboraia (C/Cervantes, 3) en un acte que, a més, retrà homenatge a Recaredo Agulló, un dels pares de l’atletisme popular a la Comunitat Valenciana i padrí d’aquesta carrera en la seua edició passada.

Els 200 primers corredors podran arreplegar les seues bandanes durant l’esdeveniment de presentació de la nova imatge de la ’10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer’ en el Teatre l’Agrícola, l’organització de carreraspopulares.com es posaran en contacte amb els guanyadors perquè el 5 d’abril puguen assistir a l’esdeveniment.

Inscripcions

Les inscripcions per a la ’10K Divina Pastora Seguros Alboraya’ contra el Càncer estaran obertes fins al pròxim 21 de juny. Existeixen dues modalitats: una inscripció general, amb borsa del corredor, el preu del qual ascendeix a 9 euros i una altra low cost, sense borsa, amb un import de 5 euros.

Aquests preus es mantindran fins al 4 de juny o fins que s’aconseguisquen els 2.500 corredors, nombre límit de dorsals per a aquesta prova. A partir del dia 5, la inscripció general tindrà un preu d’11 euros i la low cost, de 7 euros. Les inscripcions han de realitzar-se en la web de l’Ajuntament d’Alboraia (www.alboraya.org) a través del sistema de Tiquet Run de carreraspopulares.com, o directament a través de carreraspopulares.com.

La sisena edició de la ’10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer’ té, com en edicions anteriors, caràcter solidari i part de la recaptació obtinguda es destinarà a la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia. En les cinc edicions celebrades s’han superat els 40.000 euros.

Aquesta prova està organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia i Socarrat Studio i compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Seguros, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular. L’asseguradora valenciana recolza aquesta prova des de la seua primera edició, en 2012.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − quatre =