25n
25N
25N

100 milions de gràcies!

València Extra va començar la seua aventura el 22 de juny i gràcies a tots vosaltres trenca cada dia els seus mateixos rècords d’audiència.

100 milions de gràcies!
29/09/2016 -

Ha arribat un dia especial per a aquest mitjà. L’aventura va arrancar el passat 22 de juny per a estar cada dia amb tots vosaltres. Des d’un punt de vista proper, des de cada barri, des de cada poble i com sempre hem dit, directes des del cor. València Extra hui compleix la seua edició nº 100 i per a tot l’equip sens dubte és molt especial.

Ja hem viscut retransmissions en directe des de Mestalla, des de la Fonteta, una mítica Batalla de Flors i encara queden moltes sorpreses. Hem rebut l’afecte de molts veïns. Molts lectors i seguidors de xarxes ens han mostrat el seu afecte i hui som nosaltres els que novament us volem donar a tots les gràcies.

Gràcies, 100 milions de gràcies per fer de València Extra, el diari digital amb un creixement rècord en 3 mesos recentment complits. Ja superem les 50.000 visites mensuals entre web i app. Un dels índexs més importants com és Alexa ja ens situa en una posició increïble per sota del rànquing dels 5.000 llocs webs més vistos d’Espanya. Tot gràcies a vosaltres.

Molts ens heu demanat la tan anhelada secció d’Opinió i des de València Extra us demanem un poc de paciència perquè estem treballant també per a fer un nou gir a l’opinió amb un sentit Extra que cada dia agrada més.

Hem rebut i viscut l’afecte dels barris de València, des del cor de les seues festes, des de les seues principals reivindicacions i a ells i a tots els veïns dels nostres pobles també els volem donar les gràcies. Així van ser les mítiques festes de Paiporta que vàrem viure de primera mà i que van ser alguns dels vídeos més vistos.

Hui celebrem durant tot el dia amb el hastag en twitter #100extra amb tots vosaltres i també en el nostre facebook amb moltes sorpreses. Gràcies per la confiança i l’afecte que rebem cada dia. Tot l’equip de València Extra us dóna 100 milions de gràcies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =