25n
25N
25N

1.700 persones van utilitzar l'Ecoparc mòbil a Paterna en 2019

1.700 persones van utilitzar l'Ecoparc mòbil a Paterna en 2019
16/01/2020 -

Quasi 1.700 persones van utilitzar l’Ecoparc mòbil de Paterna que, en 2019, ha visitat diversos barris de la ciutat amb l’objectiu de facilitar als veïns i veïnes la recollida selectiva de residus domèstics.

Unes xifres que segons ha explicat la regidora de Serveis, Mercedes Navarro “posen de manifest l’èxit d’aquesta instal·lació itinerant que facilita als veïns i veïnes de Paterna la tasca de desprendre’s adequadament i de manera gratuïta d’aquells residus que no poden depositar-se en els contenidors habituals”.

En concret, s’han recollit 11.889 unitats de residus en 2019, entre els quals hi ha 4.093 piles, 1.523 radiografies o 560 unitats de fluorescents.

Així mateix, s’han reciclat 1.839 unitats de RAEE’s (aparells elèctrics i electrònics) i 1.878 de voluminosos com a càpsules de café, CD´s o cintes de vídeo.

La regidora Navarro ha recordat que “la recollida selectiva és l’única manera de facilitar el reciclatge o eliminació segura de residus, per la qual cosa és important disposar d’un Ecoparc mòbil que faça més senzilla i accessible aquesta tasca, i contribuint entre tots i totes al fet que Paterna siga una ciutat més neta i més sostenible mediambientalment”.

En aquest sentit, Navarro ha anunciat que ja està preparant-se, al costat de l’EMTRE (Entitat Metropolitana per al tractament de residus), un calendari perquè en 2020 l’Ecoparc mòbil visite, de nou, diversos barris de la ciutat, i es publicitarà amb temps a través dels canals oficials de l’Ajuntament perquè els veïns i veïnes puguen preparar els residus a depositar.

D’aquesta manera, els veïns i veïnes que ho desitgen podran fer ús de les instal·lacions itinerants, on, a més, seran informats dels residus que poden ser depositats per al seu reciclatge o eliminació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + quatre =