caixa popular

​Treball físic i tàctic en les instal·lacions de Bunyol

​Treball físic i tàctic en les instal·lacions de Bunyol
16/07/2017 -

L’exigència ha caracteritzat el desenvolupament de la jornada matinal realitzada sobre el verd del camp número 1 de la Ciutat Esportiva. Una setmana després de començar la preparació sobre la gespa, Muñiz ha complimentat als seus pupils amb una sessió que ha conjuminat components físics i tàctics. L’entrenament pautat ha superat l’hora i mitja de treball i l’esforç ha sigut incessant; no hi ha hagut treva durant el temps transcorregut. Potser la bona notícia és que per a la vesprada del dissabte l’entrenador asturià ha previst una suau sessió de recuperació en el gimnàs de Bunyol acompanyada d’un dia lliure per a la jornada de demà diumenge que les castigades cames dels jugadors blaugranes, sens dubte, agrairan. Al caient de les nou del matí els jugadors de la societat llevantinista han saltat al rectangle de joc, encara que hi havia activitat en la instal·lació amb anterioritat en el temps.

El camp estava totalment voltat per cons i piques. Tot estava preparat. Els jugadors s’acomodaven sobre la gespa amb sabatilles d’esports. No hi havia rastre de les botes de tac en eixe instant. L’aspecte incidia en el tipus de treball que anaven a realitzar en eixa fase de l’entrenament. Les qüestions físiques han adquirit preponderància. Moisés de Hoyo ha marcat les pautes advertint de les característiques del circuit que els futbolistes han seguit amb especial atenció. Ningú esquivava l’esforç. Era el pròleg. I la jornada anava a adquirir més profunditat. Després de canviar les sabatilles per les botes, la pilota va aparéixer en escena. I amb l’arribada del cuir es va engegantir la figura de Muñiz.

El tècnic no perd detall de les evolucions dels jugadors que prepara. La veu de comandament té noms i cognoms en este cas. I el diàleg és constant. El preparador posa especial èmfasi en les tasques dissenyades. És el moment de fonamentar les bases del futur. La pilota es va convertir en el fil conductor del treball proposat. Els rondós i les diferents pràctiques de pressió i possessió per grups es van estructurar a partir de l’ús del cuir. Sobrepassades dos quarts d’onze els futbolistes van tornar al vestuari. Muñiz ha comptat amb la totalitat dels efectius disposats. El col·lectiu realitzà una suau sessió de recuperació per la vesprada. La setmana vinent proposa canvis de consideració amb l’arribada dels primers amistosos de preparació de la present pretemporada.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 18 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats