caixa popular

​Pedro López: "Tenim ganes d'anar cap amunt i Paco ens transmet energia, segur que tot anirà bé"

​Pedro López: "Tenim ganes d'anar cap amunt i Paco ens transmet energia, segur que tot anirà bé"
06/03/2018 -

Potser és tota una declaració d’intencions. “Nosaltres tenim ganes d’anar cap amunt i Paco ens transmet energia, segur que tot anirà bé”. La reflexió procedeix de Pedro López. El capità de la primera plantilla del Llevant alça la veu per a traslladar un missatge que accentua la convicció d’un col·lectiu amb capacitat per a revertir i sobreposar-se als esdeveniments. El seu pensament presenta dues línies argumentals que s’entrellacen. La primera variable, incideix en la disposició del grup per a superar els obstacles esportius en eixa titànica lluita per la supervivència en l’elit. La segona variant, dimensiona la figura de Paco López com a nou conductor del vestuari blaugrana després de la seua conversió des de l’Atlètic Llevant.

“Comença una nova etapa i estem tots molt il·lusionats. Ens ha transmés el que pensa. Tractarem de plasmar les seues idees sobre el camp. Entre tots sumarem els punts necessaris”, adverteix el lateral per a esbossar un retrat del tècnic valencià. “Paco té les idees molt clares. És molt enèrgic. Vol transmetre la confiança que potser ens falta ara. És molt fort i ens coneix a tots”. Pedro López no dubta del compromís del bloc en un període fonamental en el relat de lliga. “Nosaltres posarem tot el que estiga en la nostra mà per a ajudar-lo”. La seua experiència li porta a presentar les premisses bàsiques del pla d’actuació de l’entrenador.

“Ell ha sigut jugador i sap perfectament com es troba el jugador en estos moments. Venim de dos partits peculiars per com han acabat i tractarà de recuperar-nos mentalment”. L’argumentació entronca clarament amb el discurs que va emetre Paco López en la jornada d’ahir en el Ciutat de València en la seua presentació oficial. Les qüestions anímiques adquireixen transcendència i són prioritàries per a afrontar el repte que estableix la competició. Les cartes estan alçades i el capità assumeix la naturalesa del repte. Comença una Lliga de quatre equips amb onze partits per davant? La resposta és afirmativa.

“Sí. Pot ser una Lliga de quatre perquè els altres estan ja molt lluny”. Potser és el moment de bandejar el passat per a prioritzar el present. “Intentarem quedar campions. Hem de mirar a curt termini i començar pel partit davant el Getafe”. La pròxima batalla està al descobert. “Cal preparar eixe partit amb els cinc sentits perquè hem de sumar el nombre més gran de punts possibles”. Pedro López confina el temor per a encoratjar la valentia i el llance. “Tots els partits són molt difícils. Hem de fer veure als nostres rivals que li posarem en complicacions. Si et poses per davant en el marcador, cal intentar matar els partits. Açò ens donarà tranquil·litat”


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − cinc =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC