caixa popular

​Paco López: "Es respira il·lusió perquè el treball diari és sensacional"

​Paco López: "Es respira il·lusió perquè el treball diari és sensacional"
14/03/2018 -

Paco López accentua l’obstinació amb el qual s’empra de forma quotidiana el grup en cada sessió. Hi ha complicitat i tenacitat sobre el verd. “Es respira il·lusió i optimisme perquè el treball diari és sensacional”. És un aspecte que no es discuteix. “Ahir els vaig felicitar per com entrenen. La veritat és que és brutal. Els resultats ajuden, però el focus està posat en el dia a dia”, va advertir el tècnic incidint en la qualitat humana que desprén el col·lectiu que exercita. “Estos jugadors ho donen tot. Quan estàs implicat d’esta forma tot és més fàcil”. El seu discurs realça el temps més present. És el seu llibre d’estil.

“Nosaltres posem el focus en el treball diari. La nostra visió és el treball diari. No ens podem posar més pressió afegida. Posem el focus en com guanyar el partit que tenim”. Gens desvia la seua atenció. Ni el fet d’inaugurar la jornada de lliga en sessió de divendres amb la disputa d’un duel entre Deportivo i Las Palmas el cap de setmana. “Som el primer equip dels quatre a jugar esta jornada i cercarem la victòria. Després els rivals hauran de jugar el seu partit. Quan arribem el primer dia vam dir que era una Lliga de quatre equips. Vam entendre eixa realitat. Volem quedar els primers d’eixa Lliga”. Paco López va ressaltar la dificultat del xoc davant l’Eibar. “És un rival molt incòmode i ho ha sigut para tots els equips de la Lliga”.

No obstant això, apel·la a la il·lusió. “Hem treballat durant la setmana com guanyar-li. Al final pots fer les coses molt bé, però hi ha un rival enfronte. Veient treballar als jugadors durant la setmana em fa ser optimista i ens fa pensar que podem guanyar en qualsevol lloc. Almenys la intenció serà la mateixa. La idea és eixa”. El tècnic va enaltir la victòria davant el Getafe en un territori inhòspit. “Record que a Getafe solament havien guanyat Madrid, Barcelona i Sevilla. Cal donar-li valor a eixa victòria. Les victòries ajuden, però per a aconseguir la victòria cal fer les coses molt bé”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 3 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018