caixa popular

​Muñiz: "La Real Societat és un dels rivals que millor ha començat la Lliga, aspira a la quarta plaça"

​Muñiz: "La Real Societat és un dels rivals que millor ha començat la Lliga, aspira a la quarta plaça"
19/09/2017 -

Muñiz va posar èmfasi en la consistència mostrada per l’esquadra realista, pròxim adversari del Llevant en la competició de lliga. Els elogis es van succeir quan se li va requerir una opinió autoritzada sobre l’esquadra basca. “La Real Societat és un dels aspirants per a estar a Europa i per a conquistar la quarta plaça que pot quedar lliure”. El preparador va presentar més arguments per a accentuar la solidesa del bloc realista. “És un dels rivals que millor ha començat la Lliga. No dic que siga l’equip revelació, però pot estar entre els sis primers al final de la temporada”. Del rival realça la perillositat dels seus davanters. Dins de l’àrea són letals. “No necessiten moltes ocasions per a marcar. Tenen jugadors de bon nivell en atac”, incideix subratllant en roig el nom de William José. El tècnic augura un partit “dur” i d’una exigència manifesta en el qual cada adversari tractarà d’imposar la seua jerarquia.

“Hi haurà moments que tinguem la pilota i moments que no. Cal estar preparats per a afrontar les dues situacions”. Fidel als seus postulats, Muñiz desdramatitzo l’absència de Lerma. El migcampista colombià estarà fora de servei durant aproximadament un mes. “Hi ha un altre company que estarà preparat per a entrar i el nivell de l’equip no baixarà. Hem d’estar preparats per a estes situacions”. En eixa línia argumental va restar transcendència a l’absència de gol dels davanters durant l’arrencada del campionat. “Fem ocasions i gols. No m’inquieta. L’equip està fent quasi sempre gols i el rol del gol si ho aporten varis, és molt millor. No és bé dependre d’un sol jugador. És molt difícil que els gols arriben solament d’un jugador, ha d’estar repartit i açò és normal en 12 equips de Primera Divisió”.

El preparador apel·la a la paciència en el procés d’adaptació dels nous jugadors. “Ells van arribar amb la pretemporada més avançada i no és fàcil adaptar-se a una lliga nova. Cal tenir paciència i quan estiguen preparats, jugaran perquè necessitem a tots els jugadors. Estem intentant posar als jugadors que millor estan”. Muñiz va fer balanç del naixement del curs. La il·lusió és la principal bandera d’un grup que destil·la compromís. “Els punts sempre és el més important, però valore les sensacions que té l’equip. Sabem que açò és regularitat, no val res el del principi, val el que faces durant tota la Lliga, però l’equip competeix, treballa i juga i fa partits molt complets”.

 


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats