caixa popular

​Morales: "Estic amb moltes ganes i il·lusió per començar la temporada i retornar l'afecte que rep de l'afició"

​Morales: "Estic amb moltes ganes i il·lusió per començar la temporada i retornar l'afecte que rep de l'afició"
11/07/2017 -

José Morales ha comparegut hui en roda de premsa, després de les primeres sessions d’entrenament en la Ciutat Esportiva de Bunyol, i no ha ocultat les ganes i il·lusió amb les quals encara la temporada 17-18. “Estic amb moltes ganes i il·lusió per començar la temporada i retornar l’afecte que rep de l’afició”, ha comentat.

Encare la temporada com les anteriors, amb molta il·lusió, moltes ganes de tornar a veure a l’equip en la màxima categoria. En el personal, vull seguir aportant el que tinc, el treball, el sacrifici”, mentre que en el col·lectiu no dubta que l’objectiu és “la salvació”.

Respecte als primers dies de treball ha assegurat que “estem adaptant-nos a poc a poc al que és el treball habitual de pretemporada. Hem arribat bastant ben tots i intentem posar-nos en forma al més prompte possible. Segons vagen passant els dies i anem jugant amistosos anirem agafant confiança amb la pilota, que fa falta per a esta competició”.

Respecte a les altes temperatures que es registren en estos dies de Juliol, té clar que “cal adaptar-se a tot tipus de clima. Per al poc que portem està sent bastant intens i ve bé per a agafar ràpidament el to muscular i sobretot, eixe primer cruiximent, que es passen al més prompte possible”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris