caixa popular

​Alegria: "És important començar amb gol, et serveix per a agafar confiança"

​Alegria: "És important començar amb gol, et serveix per a agafar confiança"
21/07/2017 -

És davanter i possiblement pensa com els davanters. I el gol és un tresor summament preuat el contingut del qual s’accentua en grau summe per més que la confrontació siga d’índole amistosa i enfronte sorgisca la imatge d’una esquadra recentment ascendida a la Tercera Divisió des de Regional Preferent. Álex Alegría va capitalitzar l’atenció en la vesprada d’ahir a La Nucia. En el verd de la Ciutat Esportiva Camilo Cano va deixar impresa la seua petjada. Van ser dos gols que reflecteixen les condicions d’un atacant que fa de l’àrea el seu principal hàbitat. El segon i el tercer gol es van materialitzar des de les seues botes després de dues vertiginoses accions comandades per Rubén i Luna. “És important començar amb gol. Et serveix per a agafar confiança”, va relatar minuts després de la confrontació en terres alacantines.

No obstant això, des de les qüestions més personals va marxar cap a les col·lectives. No en va, la disciplina del futbol premia la col·lectivitat. “Estos partits són bons per a agafar el ritme”. En ell hi ha més qüestions addicionals després de convertir-se en una de les incorporacions del període estival. Estos encontres són didàctics perquè serveixen per a desentranyar misteris i metabolitzar conceptes i moviments generals. “Em permeten compenetrar-me amb els jugadors millor i veure l’estil que marca el míster”, va reflexionar. De la confrontació amistosa va emfatitzar la intensitat mostrada per un grup que amb prou faenes va concedir respirs al seu rival durant els noranta minuts, malgrat les dues versions plantejades sobre el verd.

És una màxima que caracteritza als equips dirigits per Muñiz. “El míster ens demana donar-ho tot des dels primers minuts”, respon seleccionat. Alegría sembla assumir el discurs del preparador. “Als davanters ens demanen gols, però si els gols no arriben, cal treballar. El míster demana treball”. En la jornada d’ahir les mirades estaven fixades en les seues prestacions igual que en els moviments de Bardhi i Luna. Els tres componen la nòmina de les noves adquisicions estiuenques, I els tres van deixar fonaments sobre el verd de la instal·lació alacantina. Álex Alegría es congratula davant esta circumstància. Les seues dues dianes conjuguen amb el gol de Bardhi. “És important que els fitxatges responguen i causen confiança”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 14 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats